آراد فود
خانه / آرد سوخاری / آرد سوخاری kfc | فروش پودر سوخاری کنتاکی kfc

آرد سوخاری kfc | فروش پودر سوخاری کنتاکی kfc

نان سوخاری و آرد سوخاری  از پخت مجدد نان مخصوصا نان های حجیم  دست می آید . آرد سوخاری در تهیه غذاهای سوخاری همچون ماهی و میگو سوخاری و مرغ سوخاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

غذاهای سوخاری به علت ترد بودن و داشتن طعم خاص طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارند . فروش نان سوخاری و فروش پودر سوخاری یا همان آرد سوخاری در تمامی نمایندگی های فروش این محصولات سوخاری در صورت می گیرد.

<a href=آرد سوخاری kfc | فروش پودر سوخاری کنتاکی kfc” class=”img-responsive aligncenter”>

سفارش خرید پودر سوخاری از عمده فروشی ها

سفارش <a href=خرید پودر سوخاری از عمده فروشی ها” class=”img-responsive aligncenter”>

بهترین نوع پودر سوخاری با توجه به کیفیت محصول به عنوان پودر سوخاری درجه یک در نمایندگی های فروش پودر سوخاری عرضه می شود . قیمت روز پودر سوخاری در نمایندگی های فروش و همچنین در فروش عمده پودر سوخاری، بسیار منصفانه تر از بازار است.

بازرگانی پودر سوخاری درجه یک در ایران

اساس کار تهیه نان سوخاری یا آرد سوخاری پخت مجدد نان هایی حجیم همچون باگت هاست . عموما برای تهییه نان سوخاری یا آرد سوخاری  از نان هایی استفاده می کنند که به علت عدم مصرف در زمان مناسب خشک شده اند و قابل استفاده برای خوردن به صورت معمول نمی باشند البته در تهیه نان سوخاری از نان های بیات باید به این نکته دقت کرد که نان ها فاسد نشده باشند همچنین برای تهیه نان های سوخاری از نان هایی که عمدتا در تولید صنعتی در  فرم هاییطراحی شده در نیامده اند و قابل عرضه در فروشکاه ها برای مشتری ها نیستن استفاده می شود .

برای تهیه نان ها ی سوخاری از نان های بیات و همچنین نان های غیر قابل عرضه در فروشگاه ها، آنها را به کارخانجات پخت صنعتی نان که در زمینه تولید نان های سوخاری و همپنین تهیه ارد سوخاری فعال هستند بازگردانده می گردانند تا دوباره تحت پخت مجدد قرار گیرند. زمان پخت نان ها به منظور تهیه نان های سوخاری به نسبت زمان پخت اولیه آنها بیشتر است و همچنین این مرحله از پخت باید با حرارت ملایم تر نسبت به مرحله اول پخت یعنی مرحله پخت نان های معمولی صورت گیرد و این کار هم به این خاطر است که در زمان بیشتر و حرارت ملایم تر امکان خشک شدن کامل نان و حذف کامل رطوبت آن برای به دست آوردن یک محصول کاملا ترد و برشته و قهوه ای رنگ امکا پذیر است .

نان های پخته شده به این طریق به عنوان نان سوخاری قابل استفاده است و برای تولید آرد سوخاری هم همین مراحل تکرار می شود فقط بعد از به دست آوردن نان سوخاری به روش های صنعتی، این نان ها توسط دستگاه های مخصوص خرد کنی و  آسیاب کنی، خرد و آسیاب می شوند تا به صورت آرد درآیند تا قابل استفاده در تهیه غذاهای سوخاری از جمله فیله سوخاری، مرغ سوخاری، قارچ سوخاری، میگو و ماهی سوخاری و…  که مورد علاقه بسیاری از افراد در سرتاسر جهان است، باشند. آرد  سوخاری  همچنین در تهیه غذاهایی همچون کوفته، کتلت و شامی توسط بعضی از آشپزها مورد قرار می گیرد، که این نوع از غذاها هم طرفداران مخصوص به خود را دارند. 

بازار فروش انواع پودر سوخاری درجه یک

بازار فروش <a href=انواع پودر سوخاری درجه یک” class=”img-responsive aligncenter”>

آرد های سوخاری به روش خانگی عمدتا به دو شیوه تولید می شوند که به آنها اشاره می کنیم .

۱٫ روش اول: در این روش نان ها ی بیات شده را جدا کرده و آنها را از بابت فاسد نشدن و کپک نزدن بررسی می کنیم، بعد قسمت های سالم نان را جدا کرده و در سینی یا پارچه تمیز قرار داده و در مقابل نور آفتاب قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. بعد از خشک شدن آنها را به تکه های کوچک، به طوریکه قابل آسیاب شدن در دستگاه آسیاب کننده هایمان باشند تقسیم می کنیم بعد آنها را در داخل آسیاب کن ها می ریزیم تا آسیاب شوند بعد از هربار آسیاب مواد به دست آمده را الک می کنیم تا دانه های درشت را جدا کرده و آنها را دوباره آسیاب کنیم و در نهایت محصول یک دست داشته باشیم. بعد از اتمام مرحله آسیاب کردن آرد به دست آمده را داخل تابه می ریریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرارم آرام تفت می دهیم تا کاملا برشته شده و به رنگ قهو های تیره در بیاید .

در این روش می توانیم قبل از ریختن آرد به دست آمده در  تابه ادویه جاتی همچون نمک، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، پودر سیر و سایر ادویه جات، آردمان را طعم دار کنیم بعد مورد تفت قرار دهیم . بعد از تفت دادن آرد و به دست آمدن آرد برشته شده به عنوان آرد سوخاری می توانیم آن را بعد از خنک شدن در ظرف های در دار بریزیم و در داخل یخچال برای تهیه غذاهایی که نیاز به آرد سوخاری دارند نگهداری کنیم. 

۲٫ روش دوم : در این روش ابتدا قسمت های  سالم نان های بیات را جدا می کنیم، بعد آنها را به تکه های کوچکتری تقسیم می کنیم و در داخل سینی های مخصوص فرها قرار می دهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهیم تا نان ها کاملا خشک شوند . وقتی زمان مورد نیاز تمام شد، نان ها را که کاملا سفت و برشته شده اند را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند بعد آنها را در دستگاه های آسیاب کنی می ریزیم تا به صورت پودر در آیند .

پودر به دست آمده را می توانیم به همان صورت در داخل ظرف های در بسته بریزیم و در یخچال قرار دهیم تا برای استفاده در غذاهای سوخاری سالم بمانند. در صورت تمایل می توانیم به آرد به دست آمده ادوایه های مورد علاقه مان را اضافه کنیم بعد آرد سوخاری طعم دار را در داخل ظرف های در بسته ریخته و در یخچال قرار  دهیم . 

اگر آرد سوخاری به گونه ای نگهداری شود که رطوبت جذب نکند و تغییر رنگ ندهد می تواند تا شش ماه بعد از تولید مورد استفاده قرار گیرد.

عرضه پودر سوخاری با ارسال رایگان

آرد سوخاری با توجه به مزایایی که از لحاظ طعم دار کردن و ترد کردن غذاهای سوخاری دارد، دارای طرفداران زیادی است البته این غذاها دارای معایبی هم هستند که از مهمترین آنها می توان به میزان بالا بودن ماده سرطان زای آکریلامید در آنها اشاره کرد . آکریلامید در مرحله حرارت دهی پخت نان در نان تولید می شود و چون نان سوخاری یا آرد سوخاری طی دو مرحله پخت نان به دست می آید و حتی زمان پخت برای مرحله دوم بسیار بیشتر است، بنابراین میزان آکریلامید در نان و آرد سوخاری بسیار بیشتر است .

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
شرکت آراد فود
مدیر فروش: سیده فرشته حبیب اله پور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129576424
پست الکترونیکی: info@aradfood.ir

درباره ی talia

مطلب پیشنهادی

قیمت انواع پودر سوخاری پانکو نارنجی

شرکت پانکو یکی از برندهای شناخته شده در حوزه پودر سوخاری می باشد که کارخانه این برند واقع در کشور ویتنام، از طریق نمایندگی پانکو در شهر تهران محصولات خود را در

کانال تلگرام ما