مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین محصولات پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش پودر سوخاری مرینت نرمال

آنچه در این مقاله می خوانید...

انواع پودر سوخاری مرینت کدام است؟مرکز پخش پودر سوخاری مرینت نرمال

پودر سوخاری مرینت نرمال یا آرد سوخاری به طور کلی برای آشپزی استفاده می شود، که با استفاده از رنده ریز خرد شده است. از بافت آردی آن در تهیه غذاهای مختلف به صورت خمیر، نان یا گراتن با هدف تهیه پوسته سخت هنگام سرخ کردن استفاده می شود. قصد خرید این پودر را دارید؟ ما اقدام به فروش این پودر سوخاری نموده ایم.

فروش پودر سوخاری مرینت نرمال

انواع پودر سوخاری مرینت کدام است؟

انواع پودر سوخاری مرینت کدام است؟ یکی از انواع پودر سوخاری آرد سوخاری ژاپنی است و پانکو نام دارد. شرکت تولید آن پانکو را با آرد سوخاری سنتی برابر می داند. پانکو به دلیل بافت ضخیم تری که دارد ، غذاهای ترد شده و کوبیده شده را ترد می کند که با آرد سوخاری سنتی ما به دست نمی آید. بعد از سرخ شدن خیلی ترد می شود ، سبک و هضم بیشتری دارد ، زیرا آرد سوخاری روغن کمتری جذب می کند. با panko غذاهای کم کالری و سبک تری دریافت می کنید.

نوع دیگری از آرد سوخاری وجود دارد که در آشپزخانه ما چندان رایج نیست و منظور ما از پانکو نیست، اگرچه از آرد سوخاری بدون پوسته نیز بدست می آید. ما در مورد آرد سوخاری تازه صحبت می کنیم ، که از خرده های نان لطیف به دست می آید ، به طور کلی نان ورقه ای بدون پوسته و در غذاهای فرانسوی به عنوان “پنیر” شناخته می شود. تفاوت پانکو با آرد سوخاری سنتی ما این است که اولی فقط با خرده نان تهیه می شود که به صورت تازه خرد می شود ، هرگز برشته نمی شود ، به قطعات ضخیم و نامنظم تبدیل می شود و متعاقباً در فر با دمای بسیار پایین خشک می شود.
از طرف دیگر ، آرد سوخاری سنتی غربی با استفاده از نان خشک و سخت ، با استفاده از تمام قطعات آن ، یعنی خرده و پوسته ، تهیه می شود و تا زمانی که بافت بسیار ریز به دست می آید ، با یک ربات پودر می شود. از آرد سوخاری تازه برای پوشاندن ، پركردن گراتین یا پركننده های چربی ، به تنهایی یا همراه با persillade (سیر و جعفری) استفاده می شود ، با پارمسان برای تهیه میلانزا ، می توان آن را تست كرد ، خشك كرد ، سرخ كرد … به خاطر داشته باشید هنگام تازه بودن ، رطوبت بیشتری دارد. برای بدست آوردن آرد سوخاری تازه ، خرده های نان از الک یا الک ریز رد می شوند ، اگرچه راه دیگری نیز وجود دارد که ممکن است عملی تر باشد (اما نه با نتیجه بهتر) ، رنده کردن نان تازه در حالت منجمد ، یعنی داشتن خرده نان های یخ زده را رنده کنید. هنگام ذوب شدن ، روی یک سطح کاملاً پخش شده ، آرد سوخاری تازه و آماده برای استفاده دریافت خواهید کرد.

مرکز پخش پودر سوخاری مرینت نرمال

مرکز پخش پودر سوخاری مرینت نرمال مجموعه ما جهت رفاه حال شما خریداران گرامی اقدام به ایجاد مرکز پخش پودر مرینت نموده است. محصولات ما با بهترین مواد اولیه تولید به صورت کاملا استریل فراوری شده اند. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون محصولات و مجموعه ما، استعلام قیمت پودر سوخاری، ثبت سفارش و خرید پودر سوخاری با کارشناسان فروش ما تماس حاصل نمایید.

فرشته حبیب اله پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین محصولات پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید