مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین محصولات پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت انواع پودر سوخاری پانکو نارنجی

آنچه در این مقاله می خوانید...

انواع پودر سوخاری پانکو در بازارمشخصات پودر سوخاری پانکو نارنجیموارد مصرفی پودر سوخاری پانکو نارنجیمواد اولیه برای تولید پودر سوخاری نارنجیطریقه مصرف پودر سوخاری پانکو نارنجیبهترین زمان مصرف پودر سوخاریقیمت انواع پودر سوخاری در بازار

شرکت پانکو یکی از برندهای شناخته شده در حوزه پودر سوخاری می باشد که کارخانه این برند واقع در کشور ویتنام، از طریق نمایندگی پانکو در شهر تهران محصولات خود را در کشور به فروش می رساند. تولید پودر سوخاری
پانکو به صورت درشت یا پرک در رنگ های طلایی، نارنجی و سفید می باشد. شرکت
پانکو انواع پودر سوخاری تولیدی خود را در بسته های ۲۰۰ گرمی و ۱۰۰۰ گرمی
به فروش می رساند. بنابراین مشتریان می توانند بر حسب نیاز خود و میزان
مصرف، هر کدام از محصولات را انتخاب نمایند. پودر سوخاری یا ارد سوخاری
معمولا از نان های حجیم تهیه می شود این نان ها به شکلی در برابر گرما قرار
می گیرند که رطوبت آن ها از بین برود و به صورت خشک بیرون آیند. آرد سوخاری و
نان سوخاری دو فراورده از یک خانواده هستند. این نان ها در اثر حرارت مجدد
رطوبت خود را از دست می دهند و خشک قهوه ای و برشته می شوند. اگر این نان خشک
شده را به صورت ارد در اوریم ارد سوخاری به دست می آید در واقع نان های برشته چنانچه به فروش نروند به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته و
اگر دچار فساد نشده باشند، دوباره به کارخانه باز می گردند و مجددا در فر
قرار می گیرند. پودر سوخاری پانکو نارنجی یکی از محصولات پرفروش این شرکت است که در ادامه این مطلب قصد پرداخت به ویژگی‌های آن را داریم.



قیمت انواع پودر سوخاری پانکو نارنجی

انواع پودر سوخاری پانکو در بازار

انواع پودر سوخاری پانکو در بازار

پودر سوخاری پانکو در بسته بندی های زیر یک کیلو گرم و حتی در بسته بندی های یک کیلوگرمی در بازار به فروش می رسد. انواع مختلف ریزدانه و درشت دانه آن در بسته بندی های متفاوت و مناسب با کاربرد هایشان در سبد خرید مشتری قرار می گیرند.


پودر سوخاری پولکی از دیگر انواع پودر سوخاری پانکو موجود در بازار است. پودر سوخاری دانه درشت اولین محصولی است که از خرد کردن تکه نان های خشک شده به دست می آید. قیمت پودر سوخاری بسته به کیفیت نان استفاده شده در آن متفاوت است. برای مثال قیمت پودر سوخاری نارنجی پانکو نسبت به پودر سوخاری پولکی تفاوت دارد.


نمایندگی پودر سوخاری پانکو فروشنده انواع محصولات پودر و آرد سوخاری با بهترین قیمت است. مواد غذایی با گذر زمان از لحاظ بسته بندی و کیفیت دچار تغییرات کلی و جزئی می شوند شرکت پانکو یکی از شرکت‌هایی که در زمینه بسته بندی محصولات خود همواره جزو بهترین ها بوده است.


بسیاری از افرادی که به عنوان آشپز در فست فود ها فعالیت می کنند، استفاده از انواع پودر سوخاری را امری سلیقه‌ای می‌دانند. بعضی‌ها دوست دارند پودر سوخاری را به صورت مخلوط با آرد سوخاری نارنجی استفاده کنند به همین علت پس از خرید آرد سوخاری، خرید پودر سوخاری را نیز در دستور کار خود قرار می دهند.

مشخصات پودر سوخاری پانکو نارنجی

مشخصات پودر سوخاری پانکو نارنجی

پودر سوخاری پانکو نارنجی یکی از پرطرفدارترین محصولات شرکت خارجی پانکو در ایران است. آرد سوخاری پانکو با رنگ نارنجی نیز از پودر سوخاری پانکو نارنجی تولید می شود. استفاده از نان تازه در تهیه پودر سوخاری پانکو یکی از بهترین دلایل انتخاب آن توسط طیف عظیمی از مشتریان پودر سوخاری در داخل ایران است.

قيمت پودر سوخاري پانکو نارنجی نیز مانند محصولات دیگر به مواد تولید کننده آن و تاریخ تولید آن بسیار بستگی دارد. هرچند با عملیات حرارتی که روی این تکه نان های خرد شده انجام می شود ماندگاری آن ها به بیشتر از چند ماه افزایش می‌یابد ولی تجربه نشان داده است که استفاده از پودر سوخاری با تاریخ مصرف بالاتر اگر به مقدار زیاد مصرف شود ممکن است خطرناک باشد.


بعضی از آشپز ها پودر سوخاری ای را که به صورت مستقیم و از حالت خمیری دارای رنگ نارنجی است به پودر سوخاری رنگ شده ترجیح می دهند. توجیه آن هم این است که رنگ خوراکی استفاده شده به منظور رنگ کردن پودر سوخاری پس از ورود به روغن داغ باعث تغییر رنگ روغن شده و کیفیت آن را تا حد قابل توجهی پایین می آورد. بنابراین تاریخ تعویض روغن در این سرخ کن ها به طرز چشم گیری کاهش می یابد.




موارد مصرفی پودر سوخاری پانکو نارنجی

موارد مصرفی پودر سوخاری پانکو نارنجی

انواع مختلفی از نان های حجیم که می‌توانند از آرد گندم، آرد جو یا آرد ذرت تهیه شوند، می توانند مواد اولیه تهیه پودر سوخاری را تشکیل دهند. معمولاً نان حجیم گندم پس از خشک شدن حالتی شکننده دارد و برای خوردن آن به دندان هایتان فشار نمی آید. نان ذرت نیز از نان گندم نرم تر است و ذرات پودری حاصل از نان ذرت به راحتی در دهان آب می شود.


می توان گفت سفت ترین قسمت های پودر سوخاری مربوط به مواد پودری حاصل از نان جو است. بسیاری از کارخانه ها برای خوشمزه تر کردن پودر سوخاری و همچنین به علت بهبود عطر و رنگ محصول از پفک استفاده می کنند. ذرات پودری پفک در میان ذرات نان به دلیل داشتن اندکی نمک و تم خاص ذرت می‌تواند باعث بهبود کیفیت پودر سوخاری و همچنین افزایش تعداد مشتریان شود.


شرکت پانکو با اضافه کردن این نوع از مواد اولیه و مواد خاص دیگر، تمام محصولات مخصوص به خودش را به مشتریانش عرضه داشته است به صورتی که خریداران آرد سوخاری پانکو تمایلی به خرید برند های دیگر را ندارند.


انواع محصولات خوراکی که قابلیت پخت به روش غوطه وری در روغن را دارند می توانند با اضافه کردن پودر سوخاری به لایه نهایی خود تجربه جدید و شگفت انگیزی برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورند. از پرطرفدارترین محصولات سوخاری مرغ چند تکه مک‌دونالد به همراه سیب زمینی سرخ شده است. نمایندگی های مختلف مک دونالد به صورت سلیقه‌ای، از فیله یا سینه مرغ برای تهیه مرغ چند تکه سوخاری استفاده می‌کنند که هر کدام از آن ها طرفداران خاص خودش را دارد.





مواد اولیه برای تولید پودر سوخاری نارنجی

مواد اولیه برای تولید پودر سوخاری نارنجی

قطعات نان خشک شده معمولاً به رنگ زرد، قهوه ای و یا نارنجی در می آیند و پس از خرد کردن آن پودر ناهمگنی به دست می‌آید که ذرات ریز و درشتی را درون خود جای داده است. اما رنگی که از خورد کردن قطعات نان حجیم به  دست می‌آید چندان هم جذاب نیست. بنابراین تولید کنندگان با اضافه کردن رنگ خوراکی نارنجی به پودر سوخاری اقدام به تولید محصولی به یادماندنی کردند که در حال حاضر در سطح جهان طرفداران بسیاری دارد.


نان حجیم گندم و نان حجیم ذرت بهترین مواد اولیه برای تولید پودر سوخاری هستند. در مواقعی می توان جهت تولید پودر سوخاری نان هایی با رنگ خمیر نارنجی نیز  پخت، که پس از خشک کردن و در آوردن به حالت پودری می‌تواند بدون اضافه کردن رنگ خوراکی نارنجی به صورت طبیعی این رنگ را داشته باشد.


باید توجه داشت که هرگز نباید از نان فاسد و یا کپک زده و یا حتی مشکوک به کپک زدن برای تولید پودر سوخاری استفاده کرد. به علت اختلاط  با روغن در دماهای بالا وجود انواع قارچ یا کپک زدگی در پودر سوخاری می تواند باعث ایجاد مسمومیت های غذایی شود.


به همین علت است که استفاده از پودر سوخاری ارزان قیمت تولید کارگاه های کوچک که حتی فاقد بسته بندی مناسب هستند به هیچ عنوان توصیه نمی شود. به خصوص در  فست فود ها که میزان مصرف پودر سوخاری بسیار بالاست استفاده از چنین مواد اولیه می تواند باعث مسمومیت عده ی زیادی شود که خسارات ناشی از آن در برخی موارد ممکن است جبران ناپذیر باشد.




طریقه مصرف پودر سوخاری پانکو نارنجی

طریقه مصرف پودر سوخاری پانکو نارنجی

پس از مرینیت کردن قطعات مختلف فیله یا سینه مرغ و آغشته کردن‌ آن ها به مواد خوراکی دیگر که می تواند به عنوان طعم دهنده در کنار مرغ استفاده شود، قطعه‌های مختلف را به صورت جدا و تک عددی وارد ظرفی پر از پودر سوخاری کرده و به اندازه کافی مواد پودری را به همه جای مرغ می چسبانیم.


  پس از تکاندن تکه مرغ آغشته به مواد پودری، یک سری از این پودر های سوخاری بر روی سطح مرغ باقی می ماند. در این حالت دو راه وجود دارد؛ می توانیم با لحظه‌ای آغشته کردن این تکه مرغ در آب و درآوردن آن یک بار دیگر آن را درون ظرف پودر برده و مواد سوخاری بیشتری به آن بچسبانیم، یا اینکه به همین مقدار مواد پودری اکتفا کرده و تکه مرغ آغشته به مواد سوخاری را درون روغنی که تا دمای ۲۷۰ درجه داغ شده است غوطه ور می کنیم. پس از چند دقیقه تکه های مرغ سوخاری شما به رنگ طلایی در آمده و می توانید آن را از سرخ کن خارج کرده و به همراه سس گوجه فرنگی میل کنید.


ُباید توجه داشته باشید که پودر سوخاری همواره در محلی خشک و خنک نگهداری شود و از ورود هوای مرطوب به داخل بسته بندی جلوگیری شود. به علت وجود مخمر در ساختار نان وجود رطوبت بیش از حد در مجاورت پودر سوخاری ممکن است باعث فعال شدن مخمرها شود و بدین ترتیب شاهد ایجاد قارچ و کپک در پودر سوخاری خواهیم بود.


در بسیاری از آشپزخانه ها به این مسئله بی‌توجهی شده و پودر سوخاری در ظرف های در باز نگهداری می شود. به علت مصرف بالای پودر سوخاری در برخی  فست فود ها درب ظرف پودر سوخاری باز می ماند و همین عامل باعث ورود انواع مواد ناخواسته به درون آن می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.





بهترین زمان مصرف پودر سوخاری

بهترین زمان مصرف پودر سوخاری

به دلیل  تشکیل پودر سوخاری از قطعات ریز شده نان خشک هرچند رطوبت آن به طور کامل گرفته می شود، ولی باز هم امکان فاسد شدن آن وجود دارد. بنابراین توصیه می شود که پس از تهیه پودر سوخاری برای مدت زمان زیادی آن را در منزل نگه ندارید. اصولاً موادی که برای پختن نیاز به اختلاط با روغن دارند نباید در بازه های زمانی طولانی مدت بدون استفاده باقی بمانند و هر چقدر طول فاصله تولید تا مصرف بیشتر باشد میزان مضرات حاصل از سرخ کردن آن افزایش می یابد.


بسیاری از حرفه ای ها در صنعت فست فود که  برای مدت های طولانی به تهیه غذا های سرخ کردنی و بخصوص مرغ سوخاری مشغول بوده اند، پودر سوخاری را به صورت مخلوط با آرد سوخاری استفاده می کنند تا بتوانند تمام سطح مرغی که وارد روغن می شود با پودر یا آرد بپوشانند. آشپزها همواره سعی می کنند درب بسته بندی پودر سوخاری را بسته نگه دارند تا میزان حداقل نرمی که در قطعات پودر خشک شده باقی مانده برای دور شدن در داخل روغن حفظ شود. همین مسئله نشان می دهد که به تازگی پودر سوخاری چقدر اهمیت دارد.

آردسوخاری نارنجی می‌تواند به صورت مخلوط با پودر سوخاری نارنجی در رستوران های فست فودی یا رستوران هایی که فقط غذاهای سوخاری می فروشند، مورد استفاده قرار می گیرد. البته باید به این نکته دقت داشته باشید که به دلیل استفاده شدن رنگ خوراکی در آن نسبت به  پودر سوخاری بدون رنگ، مهلت مصرف کمتری دارد.

بسیاری از پودرهای سوخاری موجود در بازار با بسته بندی های ارزان قیمت و تولید مراکز کوچک با کمترین نظارت از طریق اداره بهداشت است. در این میان بسیاری از شرکت‌های بزرگ نیز وجود دارند که برای تهیه مواد اولیه خود وسواس به خرج داده و سعی می‌کنند پودر سوخاری را با بهترین کیفیت و بهترین بسته بندی به دست مشتری برسانند.



قیمت انواع پودر سوخاری در بازار

قیمت انواع پودر سوخاری در بازار

طبیعی است که قیمت انواع پودر سوخاری با توجه به کیفیت مدت تولید و بسته بندی آن ها  متفاوت باشد. در صورتی که می خواهید از پودر سوخاری ارزان‌قیمت که با کیفیت پایین تر توسط تولیدکنندگان محلی تولید شده و با بسته بندی هایی نه چندان قابل قبول در سوپرمارکت های کوچک عرضه می شوند استفاده کنید، می توانید با مراجعه به نزدیک ترین سوپرمارکت به این نوع از پودرهای ارزان قیمت دسترسی داشته باشید.


اما اگر جزو خریداران پودرهای سوخاری با کیفیت که تحت برندهای معتبر در کارخانه های بزرگ و با امکانات پیشرفته و با رعایت اصول بهداشتی تولید می شوند هستید، توصیه می‌کنیم به بزرگ ترین فروشگاه های اینترنتی سراسر کشور مراجعه کرده و با مطالعه ویژگی ها و مواد اولیه سازنده پودرهای سوخاری مختلف محصول مورد نظرتان را از میان چندین نوع محصول با کیفیت با تاریخ تولید نزدیک انتخاب کنید.

امروزه اکثر تولید کنندگان پودر سوخاری، دیگر سایت های مخصوص به خود را دارند و شما نیز می توانید به صورت مستقیم از نمایندگی های فروش آن ها خرید خود را انجام دهید. برای دستیابی به پودر سوخاری با قیمت پایین تر و کیفیت بهتر توصیه می شود که پودر سوخاری تازه را به صورت مستقیم از درب تولیدی و با تاریخ تولید روز تهیه کنید.


قیمت پودر سوخاری ایرانی نسبت به نمونه های خارجی آن بسیار ارزان تر است این در حالی است که پودر سوخاری ایرانی از لحاظ کیفیت بسیار نزدیک به نمونه‌های خارجی است. به نظر نویسنده مطلب لزومی برای پرداخت مبلغ زیادی برای خرید پودر سوخاری وجود ندارد. اما به هر حال اگر شما هم جزو افرادی هستید که از درآمد بالایی برخوردارند و مایل هستید حتماً از پودر سوخاری خارجی‌ با برند خاص و معتبری استفاده کنید، می توانید در بسیاری از فروشگاه های اینترنتی دارای نشان اعتماد الکترونیکی معتبر، نمونه‌ های مختلفی از این بسته های سوخاری را مشاهده و در صورت نیاز به خرید کنید.



فرشته حبیب اله پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین محصولات پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید