امروزه درصد بسیار زیادی از عموم مردم به غذا های فست فودی علاقه پیدا کرده اند که یکی از آنها غذا های سوخاری می باشد و برای تهیه این غذا ها از آرد سوخاری استفاده می شود.
آرد سوخاری متشکل از نون های برشته شده ای است که در دستگاه های خرد کن آن را پودر کرده و برای غذا های متنوع به آن ادویه های مختلف مانند پاپریکا، آویشن، پودر سیر یا فلفل اضافه مبکنند.
طرز تهیه آرد سوخاری
آرد سوخاری برای استفاده در غذا های فست فودی باید طعم دار شوند که این موضوع از طریق افزودن انواع ادویه ها و طعم دهنده صورت می گیرد. طعم این آرد که بسیار در مزه ی غذا موثر است بستگی به ادویه های مصرف شده در آن دارد، که کاملا سلیقه ای می باشد. به عنوان مثال به راحتی می توان با خرده های نان یا آرد و انواع ادویه آرد سوخاری بسیار لذیذی تهیه کرد و از آن لذت برد.
مواد بکار گرفته شده در آرد سوخاری معمولا به یکدیگر شباهت دارند، اما گاهی اوقات به عنوان مثال برای تهیه مرغ سوخاری چیلی که طعم و مزه تندی دارد، باید در آرد آن مقدار زیادی فلفل قرمز اضافه کرد که برای هرکسی بستگی به ذائقه غذایی او دارد.
آرد سوخاری از کجا تهیه کنیم
آرد سوخاری که از پودر کردن نان های از قبل برشته شده به دست می آید در تمام فروشگاه ها ومراکز مرتبط با آن به فروش می رسد اما در شرایطی که هیچ کدام از آن ها در دسترس نبود می توانید خودتان در خانه دست به کار شده و با خرده های هر نوع نانی که در منزل دارید مثل انواع باگت یا سبوس دار و یا بربری بهترین نوع آرد سوخاری را تهیه کنید.
اگر تکه های نان حجیم را در تابه تفت دهید تا برشته شود، بعد پودر کردن آن آرد سوخاری دارید که می توانید هر نوع ادویه ای، که مد نظرتان هست را به آن اضافه نموده و استفاده کنید و ادویه های پیشنهادی ما پودر سیر، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل است.
طرز تهیه آرد سوخاری حرفه ای
برای تولید آرد سوخاری با کیفیت باید از نان بربری تف داده شده در تابه یا برشته شده در فر استفاده کنیم باید توجه داشت دمای نان باید کم شود تا تردی آن حس شود سپس تکه های نان را در نایلونی قرار داده و با گوشتکوب آن ها را پودر کرد و در این مرحله می توانید از انواع آسیاب هم کمک بگیرید.
پس از آن با افزودن مقداری فلفل و نمک و آویشن و پودر سیر و دیگر ادویه های موردعلاقه تان آرد سوخاری خوشمزه و حرفه ای داشته باشید و می توانید قبل از افزودن ادویه به صورت دلخواه نان ها را داخل روغن زیتون کمی سرخ کرده و حدود 5 دقیقه بگذارید تا تفت بخورد.
پس به عنوان شخصی که می خواهد به صورت حرفه ای آرد سوخاری تهیه کند بهتر است که از انواع نان های تیره مانند روگن و یا نهایتا نان های سبوس دار آرد سوخاری را تهیه کرده تا از خواص بی نظیر آن بهره مند شود.
یکی از کهنترین مواد غذایی که اکثر افراد در سفره های خود از آن بهره می گرفتند، نان است که توسط بشر ساخته شده است. در قدیم نان سفید برای افراد ثروتمند مناسب بود زیرا از قیمت و ارزش بیشتری برخوردار بود و نان تیره را فقرا می خوردند با گذشت زمان و پیشرفت علم و انجام تحقیقات علمی زیاد بر روی نان، این خوراکی پرطرفدار، دانشمندان به این واقعیت پی بردند که نان های تیره از ارزش غذایی بالاتری برخوردار بوده و پر از خاصیت برای مو و پوست و معده می باشند.
آرد سوخاری پولکی طرز تهیه
این محصول به آردی گفته می شود که تکه های بزرگتری دارد و درشت تر از دیگر آرد های سوخاری است و برای تهیه آن ها باید از نان تست استفاده کرد. معمولا در غذا های رستورانی توسط آشپزان حرفه ای برای تهیه مرغ و ماهی سوخاری استفاده می شود.
تکه های کوچک تر نان تست را در سینی فر قرار می دهیم و با حرارت 170 درجه سانتی گراد بین 20 تا 30 دقیقه می گذاریم تا ترد شود البته دقت داشته باشید که دراین مرحله نان تست نباید تغییر رنگ دهد و فقط باید کمی ترد شود و در مرحله ی بعدی باید خرده های نان را به داخل میکسر انتقال داد و فقط حدود 3 ثانیه آن ها را خرد کرد در حدی که تکه های درشت نان تست کمی ریز تر شوند اما همچنان پودر نشده باشند.
بعد به کمک یک صافی تکه های خیلی ریز و پودری را جدا کرده و تکه های جامانده و درشت درون الک را به عنوان آرد سوخاری پولکی بر می داریم و با اضافه کردن ادویه های دلخواه، آن را تبدیل به بهترین آرد سوخاری موجود در بازار می کنیم.
طرز تهیه ی آرد سوخاری بانون باگت
یکی از نان هایی که می توان برای تهیه آرد های سخاری از آن نام برد نان باگت است که پس از خشک شدن و پودر شدن ان یک ارد بسیار سفید و خوش طعم به ما می دهد و ما نیز با توجه به غذا ها و طعم های مورد علاقه خود آن را با ادویه های مورد نظر ترکیب کرده و آرد سوخاری مورد نظر خود را برای استفاده روزانه فراهم میکنیم.
در واقع برای تهیه این نوع نان یا باید به روش سنتی خشک کرد و یا در مدت کوتاه تری روی سینی فر گذاشت و داخل فر قرار داد و حدود 20 تا 30 دقیقه صبر کرد تا کمی تفت خورده و سوخاری گردد و لازم به ذکر است، که امروزه نان های باگت هم انواع سبوس دارو تیره دارند تا برای افرادی که به سلامتی خود اهمیت می دهند مفید واقع شوند.
طرز تهیه ی آرد سوخاری مرغ
برای طبخ یک غذای خوش طعم مانند مرغ سوخاری که مورد علاقه عموم مردم می باشد میتوان از آرد های سوخاری متفاوت استفاده کرد. برای تهیه این نوع از آرد سوخاری مرغ می توان در ابتدا ترکیب شیر و تخم مرغ را آماده و مرغها را در آن غلتاند سپس به راحتی مرغها را آغشته به پودر سوخاری نمود و در روغن سرخ کرد. شایان ذکر است که برای تهیه آرد سوخاری نیز ابتدا هر نوع نان را به تکه های کمی کوچک تقسیم کرده و سپس داخل ماهیتابه و یا فر می گذاریم تا کمی تفت بخورد و حالت تست به خود بگیرد پس از آن با میکسر و یا داخل یک نایلون قرار می دهیم و با گوشتکوب آنها را تا جایی که مد نظرمان هست ریز کرده و تبدیل به پودر می کنیم.
طرز تهیه ی آرد سوخاری با نان لواش
آرد سوخاری را میتوان با خشک کردن و پودر کردن انواع مختلف نان ها انجام داد پس تهیه آرد سوخاری با نان لواش هم مانند دیگر نانها امکان پذیر می باشد. نان را هم در تابه می توان تفت داد و هم در داخل فر خشک و برشته کرد. این نکته نیز وجود دارد که می توان نانها را با قرار دادن در مجاورت هوا هم خشک کرد که روشی سنتی محسوب می شود.
ناگفته نماند که برای قراردادن نانها در فر باید شعله ی آن را روی 150 درجه ی فارنهایت تنظیم کرد و مدت زمان بین 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار داد، البته می توان نانها را قبل از قرار دادن در سینی فر به انواع روغن و سیر آغشته کرد، روغنهایی همانند روغن زیتون تا طعم دلپذیرتری به خود بگیرد، سپس با افزودن انواع ادویه مانند پودر کاری، پودر سیر، زردچوبه و فلفل به آن رنگ و طعم ویژه ای بخشید.
طرز تهیه ی آرد سوخاری ماهی
آرد سوخاری برای پخت انواع ماهی سوخاری به روش های مختلف انجام می شود برای تهیه و پخت ماهی سوخاری ابتدا باید آن را طعم دار کرده و مدت 12 ساعت در این ادویه های بماند که این مواد شامل سیر، زعفران، لیمو و کمی تخم مرغ می باشند. سپس می توان ترکیب شیر و تخم مرغ با ادویه را آماده کرده و ماهی را در آن غلت داد و در آخر ماهی را در آرد سوخاری که می تواند از ترد کردن، ریز کردن و پودر کردن انواع نانها باشد، قرار دارد و بعد وارد روغن داغ نمود.
در آماده نمودن آرد سوخاری ماهی باید به اندازی ادویه های بکار گرفته شده دقت نمود، تا حتما به اندازه ی کافی به آرد سوخاری اضافه شوند، تا بوی زهم ماهی را بگیرند. برای اینکه مطمئن شوید کاملا بوی ماهی را از بین برده اید بهتر است، کمی زنجبیل پودر شده را همراه ادویه خود به آرد سوخاریتان اضافه کنید.
قابل توجه است، که آرد سوخاری تهیه شده در منزل را می توان با توجه به سلیقه هر شخص با ادویه های مختلفی طعم دار کرد به عنوان مثال افرادی که علاقه زیادی به انواع غذاهای تند دارند، می توانند در آرد سوخاری فلفل قرمز را بیشتر از هرنوع ادویه دیگر اضافه کرده و به دلخواه خود درست کنند و میل کنند.
آرد سوخاری از چی درست میشه
امروزه استفاده مکرر افراد از ارد سوخاری سبب شده این محصول یکی از محصولات مهم سبد غذایی مردم محسوب شود. آرد سوخاری به طور کلی از انواع آرد سفید و یا نان خشک و تفت خورده و پودر شده بدست می آید و همه نوع نان و انواع آرد سفید را می توان برای درست کردن آرد سوخاری استفاده کرد. آرد های سوخاری معمولا به علت ترد کردن و خوشمزه تر کردن مواد غذایی پروتئینی مانند مرغ و ماهی استفاده می شود و همچنین برای گرفتن بوی زهم ماهی و غیره که بسیار پرکاربرد و تاثیرگذار است مصرف می شود.
استفاده از نان سبوس دار در تهیه ی آرد سوخاری بسیار توصیه می شود زیرا خواص غذایی آن را افزایش داده و علاوه بر طعم دوست داشتنی کمک به سلامت معده و روده می کند.
انواع مختلف آرد سوخاری را می توان از ترکیب آرد سفید همراه با ادویه فراوان و یا انواع نان مانند نان تست، بربری، لواش و غیره در فر یا ماهیتابه تفت داده شده، درست کرد.
این نوع آرد سوخاری بسیار پر طرفدار بوده و سالم هست. برای خانواده هایی که فرزندان کوچک دارند، بسیار مقوی می باشد، زیرا که نان خودش سرشار از انواع مواد مفید برای بدن اعم از انواع ویتامین های خانواده ب می باشد.
با آرد سوخاری چی درست کنم
غذاهایی که با آرد سوخاری طبخ می شوند عبارتند از: انواع مرغ، ماهی، قارچ، فیله، میگو و سیب زمینی را سوخاری کرد و به آن انواع ادویه هارا اضافه نمود تا طعم دلپذیری را به غذاها بخشید و برای درست کردن سیب زمینی با آرد سوخاری می توان در ابتدا سیب زمینی را آب پز کرد سپس به شکل گرد درآورد و درون ترکیب تخم مرغ و شیر قرارداد و در آخر آرد سوخاری همراه با ادویه را به آن اضافه نمود.
یکی دیگر از کاربرد آرد سوخاری برای اضافه نمودن به مواد کتلت و یا انواع کوکو می باشد، که باعث تقویت طعم و ترد شدن آنها می گردد.
با پودر سوخاری چی میشه درست کرد
تفاوت میان دو محصول آرد و پودر سوخاری وجود دارد می توان به مواردی اشاره نمود. آرد سوخاری شامل آرد سفید همراه با انواع ادویه های تند و طعم دار می باشد، که به منظور جلوگیری از بوی بد ماهی و مواد غذایی پروتئینی با ادویه مصرف می شود، درحالیکه پودر سوخاری از تفت دادن، خرد و پودر کردن انواع نانها بدست می آید تا جدای از طعم دادن به انواع غذاها و جلوگیری از بوی زهم به بعضی غذاها حالتی ترد و دلپذیر هم بدهد.
پود سوخاری که با سیب زمینی آب پز که در تخم مرغ و شیر غلت خورده و بعد وارد آرد سوخاری شده بسیار پرطرفدار و لذیذ است.
برای درست نمودن این ماده غذایی، سیب زمینی را میتوان مانند توپ های گرد و یا مثل کوکو و کتلت درآورد تا به راحتی پس از ترکیب شیرو تخم مرغ و آرد سوخاری داخل روغن سرخ شود و همچنین در مایع کتلت به علت اینکه اکثرا این غذا را هرچه ترد تر باشد بیشتر می پسندند، اضافه می شود و تردی بی نظیر و بافت فوق العاده ای به آن می دهد.
با آرد سوخاری میشه کیک درست کرد
از موضوعات قابل بحث که پرسش هایی زیادی را به ذهن وارد میکند می توان به این نکته اشاره کرد که آیا با آرد سوخاری میشه کیک درست کرد؟ خیر آرد سوخاری معمولا دارای ادویه هایی می باشد، که مناسب جهت از بین بردن بوی زهم ماهی و مرغ است و یا ادویه هایی با عطر و بوی تند است مانند آویشن و پودر سیر، در نتیجه استفاده کردن از آن برای کیک اصلا توصیه نمی شود و به هیچ عنوان به طعم کیک کمکی نمی کند و طعم آن را عوض می کند.
طعم قالب کیک ها معمولا وانیل و کاکائو است و طعم هیچ گونه ادویه ای با دیگر مواد آن سازگار نمی باشد و کیک را خوشمزه نمی کند و از طرف دیگر این نوع ادویه ها که به آرد سوخاری اضافه می شود مناسب با سرخ شدن با روغن زیاد است و طعم و بافت دلپذیری در فر و بدون روغن نمی گیرد.
در بعضی از مواقع آشپزان از روشی دیگر برای تهیه غذاهای سوخاری شده استفاده می کنند، که به جای آرد سوخاری فقط کمی نان تفت خورده و پودر شده به آن غذا اضافه می کنند تا در زمان سرخ شدن در روغن، همان بافت ترد را به خود بگیرد و به اصطلاح در کنار خوشمزه شدن غذا، شکل ظاهری خوبی نیز داشته باشد.
بدون دیدگاه