مرکز عرضه آرد سوخاری دانه درشت، ماده غذایی جالب توجهی را ارائه می دهد؛ می دانیم که آرد سوخاری به منظور سوخاری کردن انواع گوشت یا برخی سبزیجات مثل قارچ استفاده می شود؛ این کار نه تنها به بهتر سرخ شدن گوشت غذا کمک کرده و بافتی ترد بر روی آن ایجاد می کند؛ بلکه موجب بهبود طعم گوشت، مرغ یا ماهی شده، رنگ و جلوه ظاهری خاصی به آن می بخشد.مرکز عرضه آرد سوخاری دانه درشت

مزایای استفاده از آرد سوخاری در غذا

مزایای استفاده از آرد سوخاری در غذا طبخ انواع گوشت، سبزیجات و سایر مواد غذایی به شیوه های مختلف باعث ایجاد تنوع غذایی شده و اهمیت زیادی دارد؛ بدون شک آرد سوخاری از جمله موادی است که استفاده از آن ماهیت تازه ای به مرغ، ماهی و غذاهای دیگر می بخشد.

در رابطه با مزایای استفاده از آرد سوخاری در غذا باید گفت که اولاً این پودر، غذا را بسیار ترد و دلچسب می کند؛ ثانیاً امروزه آرد سوخاری با تنوع بالا و طعم های گوناگون موجود بوده، جهت غذاهای مختلف با ادویه های خاصی تهیه شده است؛ به عنوان نمونه می توان به آرد سوخاری سیب زمینی، آرد سوخاری قارچ، آرد سوخاری مرغ، ماهی، آرد سوخاری مخصوص فلافل و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از آرد سوخاری این است که بوی زخم مرغ و ماهی را از بین برده و طعم بی نظیری به آنها می باشد؛ همچنین پوشش دادن هر غذایی با آرد سوخاری (قبل از سرخ کردن آن) باعث بهبود ظاهر آن گشته و به خوراک های مختلف، حالت مجلسی می دهد؛ به عنوان مثال می توان به انواع کوکو و کتلت اشاره کرد.

نرخ آرد سوخاری دانه درشت

نرخ آرد سوخاری دانه درشت نرخ آرد سوخاری دانه درشت بر اساس فاکتورهای گوناگونی تعیین می گردد؛ مسلماً نوع آرد، ترکیبات به کار رفته، طعم و سطح کیفی، بیشترین تاثیر را بر قیمت آن دارند؛ اما علاوه بر این مسائلی مثل محل تولید، برند محصول، نحوه بسته بندی و مسائلی از این قبیل نیز به نوبه خود تعیین کننده نرخ آرد سوخاری می باشند.

لازم به ذکر است که آرد سوخاری دانه درشت، اقسام گوناگونی داشته و برای غذاهای مختلف قابل استفاده است؛ به عنوان مثال این ماده غذایی ممکن است؛ با طعم فلفل، پاپریکا و … موجود بوده؛ یا مخصوص، مرغ، همبرگر و سایر غذاها عرضه شده باشد؛ طبیعتاً هر کدام از ارقام این پودر خوراکی، نرخ های متفاوتی دارند.

به طور کلی عبارت نرخ آرد سوخاری دانه درشت به میزان بالایی در حوزه مواد غذایی جستجو می شود؛ این آرد به علت دانه درشت بودن، ظاهر بسیار خوبی به غذا بخشیده و به خصوص برای سرخ کردن گوشت مرغ و ماهی مناسب به نظر می رسد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *