آرد های سوخاری که با پودر شدن نان باگت و سوخاری درست می شود در آشپزی بسیار پر طرفدار می باشد. آرد های سوخاری را برای انواع مرغ سوخاری و کوکو های خانگی استفاده می کنند که با افزون ادویه ها و طعم دهنده ها آن را طعم دار و خوشمزه می کنند.
با مراجعه به فروشگاه ها و سایت های معتبر می توانید آرد سوخاری خانگی پولکی طعم دار استریپس را خریداری کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
آرد سوخاری خانگی
شما به راحتی می توانید آرد سوخاری را در منزل خودتان با هزینه کمتر و راحت تر درست کنید و از نظر سلامت مواد خیالتان راحت باشد چرا که خودتان آن را درست کرده اید. در ادامه با ما با همراه باشید تا روش ساخت آرد سوخاری خانگی را به شما توضیح دهیم.
در ابتدا باید نان هایی نظیر نان باگت، نان بربری، نانهای سبوس دار و غیره را فراهم آورید تا در تهیه این آرد به کار ببریم. نان ها را درون فر قرار داده و با دمای 180 درجه سانتی گراد به اندازه ای که ترد شود می گذاریم و بعد از خارج کردن آن و کم دما شدن آن را پودر می کینیم.
این محصول قابلیت نگه داری به مدت یک ماه در فریزر را دارد و بسیار محبوب جوانان و کودکان است. این پودر با انواع و اقسام ادویه ها از جمله فلفل، دارچین، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر پرک ذرت، پودر سیر، پودر گرانول و پودر اسپایسی مخلوط می شود تا طعم فوق العاده ای پیدا کند.
با هر نوع نانی که در خانه دارید به راحتی می توانید آرد سوخاری خانگی درست کنید در واقع درست کردن آرد سوخاری در خانه به سه روش انجام می گیرد:
- تهیه آرد سوخاری خانگی طعم دار: در این روش نانها را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در غذا ساز ریز می کنید سپس آن را با کمی روغن زیتون در تابه تفت می دهید و بعد به آن کمی نمک دانه ریز اضافه می کنید حتی می توانید آنها را با سبزیجات خرد شده، آویشن، رزماری یا حتی پودر سیر مخلوط کنید تا طعم دل پذیری پیدا کند.
- تهیه آرد سوخاری خانگی با نان باگت: در این روش نان باگت را تکه تکه کرده و روی سینی فر قرار می دهید سپس به مدت پنج دقیقه داخل فر بگذارید تا نانها کاملاً خشک شوند و بعد نان خرد شده را از داخل الک عبور دهید تا همه آنها یک دست شوند.
- آرد سوخاری خانگی با نان لواش: در این روش نان لواش را به تکه های کوچک تقسیم کرده و روی تابه و در معرض حرارت قرار می دهید تا خشک شود سپس نانها را از تاب برداشته و خنک می کنید و بعد نانها را داخل یک کیسه قرار داده و به آرامی خورد کنید سپس آرد سوخاری خانگی شما آماده است.
آرد سوخاری پولکی
برای سرخ کردن صیفی جات مثل سیب زمینی، قارچ، پیاز، و غیره از پودر سوخاری پولکی استفاده می شود که طعم بی نظیری به غذایتان می دهد و یکی از مرغوب ترین و پرطرفدار ترین آرد سوخاری های می باشد و می توانید آن را از اکثر فروشگاه ها خریداری کنید.
از آرد سوخاری پولکی بیشتر برای سرخ کردن مرغ و ماهی استفاده می شود و به خاطر داشتن دانه های درشت به آن پولکی می گویند. این پودر طعم بسیار لذیذی داشته و جزو غذاهای بین المللی به شمار می رود به طوری که در تمام رستورانها و فست فودهای کشورهای مختلف می توان آن را مشاهده کرد.
آرد سوخاری طعم دار
آرد سوخاری طعم دار در انواع و اقسام مزه ها و با طعم انواع ادویه ها وجود دارد که براساس سلیقه شخصی خود می توانید آن را تهیه و استفاده کنید.
آرد سوخاری طعم دار با ادویه های مختلف عبارتند از:
- آرد سوخاری باربیکیو
- آرد سوخاری تمپورا
- آرد سوخاری سیر و پیاز
- آرد سوخاری سبزیجات
- آرد سوخاری کنتاکی
- آرد سوخاری کنجدی
- آرد سوخاری تند
معمولاً مزه پودر سوخاری طعم دار با انواع دیگر آن در برندهای مختلف بسیار متفاوت است و آن هم به دلیل استفاده از ادویه های مختلف، کیفیت ادویه ها، محل نگه داری مواد اولیه، مدت زمانی که مواد اولیه نگه داری می شود و به شیوه تولید آن بستگی دارد.
آرد سوخاری استریپس
مرغ استریپس از آن دسته از غذاهایی می باشد که حتما به گوشتان خورده است، این غذا با خوابانده شده فیله مرغ در آرد سوخاری تهیه می شود و با ادویه های خاص آن را طعم دار می کنند و معمولا از این آرد برای تهیه غذاهای فست فودی استفاده می شود چرا که طعم بی نظیری دارد و معمولا کمتر کسی از طعم آن بدش بیاید.
این نوع پودر چون از ادویه ها و چاشنیهای خوش مزه تولید شده یک لایه ترد روی غذا ها به وجود می آورد و کمک می کند تا غذاهای سوخاری را با ظاهری رستورانی آماده کنید.
استفاده از این محصول در تهیه انواع غذاها یکی از کارهایی است که توجه کودکان را به غذا جذب کرده و حتی بد غذا ترین کودکان را نیز راضی نگه می دارد.
آرد سوخاری اسپایسی
در این مدل از آرد سوخاری ها از انواع ادویه های تند استفاده می شود و افرادی که غذاهای تند دوست دارند می توانند از آرد سوخاری اسپایسی استفاده کنند.
این پودر سوخاری طعمی متفاوت با آرد سوخاریهایی که در کشورهای آسیایی استفاده می شود دارد و بافت سفتی داشته و کیفیت فوق العاده زیادی دارد هم چنین روغن کمی را به خود جذب کرده و از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.
از این آرد سوخاری معمولاً برای تهیه قارچ سوخاری، ماهی سوخاری، حلقه های پیاز سوخاری، میگوی سوخاری، فیله مرغ سوخاری و غیره استفاده می شود.
آرد سوخاری پفکی
آرد سوخاری پفکی ترکیبی از انواع ادویه های ژاپنی می باشد، که معمولا برای سوخاری کردن انواع مرغ و ماهی که این روزها طرفداران زیادی دارد استفاده می شود.
این نوع آرد سوخاری معمولاً بسیار در میان جوانان محبوب است چرا که ظاهری زیبا بر مواد غذایی می دهد و بسیار اشتها آور است.
آرد سوخاری شنیسل
شنیسل مرغ که از گوشت مرغ تهیه می شود از غذاهای پر طرفدار می باشد و روش پخت آن به مرغ سوخاری بسیار شباهت دارد. در ادامه به روش درست کردن شنیسل مرغ با آرد سوخاری شنیسل می پردازیم.
معمولاً از این نوع آرد برای تهیه انواع شنیسل قارچ، کتلت و ماهی استفاده می شود چرا که هم ارزش غذایی آن را بالا می برد و هم طعمی خوش مزه به آن می دهد و علاوه بر این با ظاهر زیبایی که دارد کودکان را نیز جذب خود می کند.
در تهیه آرد سوخاری شنیسل که در پخت مرغ شنیسل به کار می رود باید از نان های حجیم مانند باگت یا بربری استفاده کرد و برای این کار رطوبت نان را گرفته و آن را به صورت برشته در می آورند و در آخر به اندازه های دلخواه پودر می کنند.
کیفیت این نوع آرد سوخاری به شدت بالا است چرا که برای تهیه آن از نانهای با کیفیت استفاده می شود البته سایر موادی که با این محصول تأکید می شود نیز باید کیفیت بالایی داشته باشند.
آرد سوخاری کوانتوم
آرد سوخاری کوانتوم که طعم آن بسیار منحصر به فرد و خاص می باشد از غلات، حبوبات، دانه ها، و جوانه ها و غیره تهیه می شود که برای انواع غذا ها نوع آن متفاوت می باشد.
پودر سوخاری انواع مختلفی دارد که عبارت اند:
- پودر سوخاری پانکو: این پودر در بسیاری از کشورهای آسیایی رواج دارد و از نوعی نان سفید درست می شود که به غذا حالتی سبک و ترد می دهد و برای غذاهایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پارمیزان مرغ بسیار مناسب است.
- پودر سوخاری درشت: این نوع پودر سوخاری دانه های درشتی دارد که برای سوخاری کردن ماهی و یا فیله های مرغ استفاده می شود و نیز می توان از آن برای طعم دادن به ماکارونی و پنیر نیز استفاده کرد.
- پودر سوخاری قرمز: از ترکیب رنگهای خوراکی و انواع پودر سوخاری درست می شود.
- پودر سوخاری معمولی: از این نوع پودر برای پختن نانها و گوشت همبرگر استفاده می شود که دانه های ریزی داشته به طوری که می توان در خانه نیز آن را درست کرد.
آرد سوخاری کنتاکی
پودر سوخاری کنتاکی یا همان آرد سوخاری کنتاکی که برای طبخ مرغ سوخاری به صورت تخصصی از آن استفاده می شود. و با موادی مثل آرد سوخاری، زردچوبه، آرد گندم، فلفل قرمز، نمک، آویشن، دارچین و زنجبیل ترکیب شده است.
از این نوع آرد سوخاری می توانید برای درست کردن انواع غذاهای ساده مثل میگوی سوخاری نیز استفاده کنید در واقع یکی از مهم ترین طعم دهنده های این آرد سوخاری فلفل پاپریکا است که باعث می شود طعم به یاد ماندنی داشته باشد.
آرد سوخاری کریسپی
این محصول از انواع ادویه ها و طعم دهنده های متفاوت تشکیل شده است و همانند آرد سوخاری پفکی می باشد. برای درست کردن مواد غذایی با آرد سوخاری کرسپی درجه حرارت باید پایین و مواد غذایی به آرامی سرخ شوند.
نام دیگر آرد سوخاری، کریسپی است که به معنی برشته شدن می باشد و در تولید آن از پودر نان خشک شده، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر استفاده شده است.
آرد سوخاري ناگت
آرد سوخاری ناگت از آن دسته از آرد سوخاری ها می باشد که بسیار پر طرفدار و خوشمزه می باشد و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.
معمولا از نان ناگت برای مهمانیها، تولدها و دورهمی ها استفاده می شود چون هم هزینه پایینی دارد و هم مناسب ذائقه های مختلفی است و نیز زمانی که وقت کافی برای پختن غذا ندارید می توانید از نان ناگت یا آرد سوخاری ناگت در تهیه غذا استفاده کنید.
ناگت از غذاهای جدیدی است که در بین کودکان بسیار محبوب شده و جزو غذاهایی است که به سرعت آماده می شود البته در تولید پودر سوخاری ناگت از پودر سیر استفاده می شود که معمولاً کیفیت بسیار بالایی دارد.
آرد سوخاری رستورانی
آرد سوخاری رستورانی یکی از چندین آرد های سوخاری می باشد که امروزه در تمام نقاط جهان یافت می شود و شما می توانید آن را تهیه و مصرف کنید.
آرد های سوخاری رستورانی همان آرد های درشت ریز شده و پفکی هستند چون شکل ظاهری غذا را به گونه ای تغییر می دهد که مانند غذا های رستورانی می شود این نام را بر روی آن گذاشته اند.
برای تشخیص آرد سوخاری درجه یک باید بو و رنگ آن طبیعی باشد یعنی نباید بوی نم و رطوبت بدهد و دانه های آن باید یکسان باشد البته به این نکته نیز توجه کنید که چون رطوبت این آرد کم است پس شرایط لازم برای فساد را ندارد مگر زمانی که در شرایط ناسالم نگه داری شود مثلاً برای مدت طولانی در فضای مرطوب و یا در کنار نانهای کپک زده آن را نگه داری کنید.
بنابراین در نگه داری این محصول باید به خشک و خنک بودن محیط توجه کرده و آن را دور از مواد غذایی فاسد شدنی قرار دهید.
آرد سوخاری صنعتی
آرد سوخاری صنعتی توسط کوره های مکانیزه و در کارخانه های آرد سازی تولید می شود و در دمای مشخص آن را خشک و ترد می کنند و با توجه به خواست مشتری آن را در ابعاد ریز و درشت تولید می کنند.
این آرد ها کاملاً به رنگ قهوه ای بوده و هیچ گونه رنگ صنعتی دیگری به آن اضافه نمی شود و همان طوری که از اسمش مشخص است در کارخانه های بزرگ تولید کننده مواد غذایی تولید می شود.
در تهیه آرد سوخاری صنعتی معمولاً از پودر نان تست، پودر نان سفید، پودر همبرگر و پودر نان باگت استفاده می شود که البته در این میان 80 درصد آن را آرد گندم تشکیل می دهد.
در تولید انواع پودر سوخاری از دستگاه های پیشرفته و به روز استفاده می شود تا بتوانند محصول با کیفیتی ارائه دهند و معمولاً آردهای سوخاری در دو نوع پاکتی و سلفونی تولید می شود که به صورت عمده و یا بسته بندی در فروشگاه های مواد غذایی عرضه می گردد.
آرد سوخاری فست فودی
آرد سوخاری فست فودی همان طور که از نام آن پیداست در فست فودی ها و برای پخت انواع غذاهای سوخاری مورد استفاده قرار می گیرد که همان آرد درشت و رستورانی می باشد.
به دلیل رواج رستورانهای غذایی زنجیره ای و فست فودها معمولاً تولید کنندگان آرد سوخاری آن را به صورت فلهای به فروش می رسانند.
آردهای سوخاری فست فودی دانه های درشت و ریزی دارند که بسته به نوع کاربردشان متفاوت هستند و نیز این نوع آرد سوخاری را معمولاً در بسته بندیهای متفاوت و در ابعاد کوچک و بزرگ به صورت عمده برای فست فودیها و رستورانها آماده کرده و در بین آنها توزیع می کنند.
قیمت آرد سوخاری فست فودی که بسیار پایین تر از قیمت بسته بندی شده آن است کیفیتی بسیار عالی داشته و در صورتی که کیفیت آنها پایین باشد متأسفانه با نارضایتی مشتریها رو به رو شده و آنها را از دست می دهند.
ارد سوخاری فلفلی
افرادی که به غذاهای سوخاری تند علاقه دارند به آنها پیشنهاد می کنیم تا از آرد سوخاری فلفلی استفاده کنند زیرا طعم تند بی نظیری به غذایتان می دهد و برای افرادی که طبع سرد دارند و یا طعم تند فلفل را دوست دارند بسیار لذیذ می باشد.
از آرد سوخاری فلفلی برای سرخ کردن انواع سبزیجات، مرغ، ماهی و یا طبخ کباب لقمه، کتلت، همبرگر و غیره استفاده می شود زیرا کمک می کند تا در زمان سرخ کردن مواد غذایی روغن به اطراف نپاشد و مواد غذایی شل نشود و هم چنین به دلیل وجود ادویه های خوش طعم در این پودر سوخاری دیگر نیازی به اضافه کردن ادویه نیست.
این نوع آرد سوخاری طعمهای متفاوتی دارد و آنها را معمولاً به صورت عمده و یا بسته بندی تولید می کنند چرا که این نوع پودر سوخاری باید بسته بندی بسیار خوبی داشته باشد و به دلیل وجود ترکیبات خاص آن بسیار آسیب پذیر است.
وجود رطوبت در اطراف این محصول باعث رشد باکتریهای مضر شده و شرایط لازم را برای کپک زدگی آن فراهم می آورد.
این محصول نباید در جایی که رطوبت وجود دارد قرار بگیرد چرا که وجود رطوبت باعث رشد میکروبها و باکتریهای مضر شده و احتمال کپک زدگی را بسیار بالا می برد.
مجموعه ما انواع آردهای سوخاری و یا پودر سوخاری را در طعم هایی متفاوت و با قیمتی مناسب به صورت خرد و عمده و نیز به صورت بسته بندی و یا فله ای به فروش می رساند که می توانید در هر ساعت از شبانه روز با ما ارتباط گرفته و محصول مورد نظر خود را با قیمتی مقرون به صرفه خریداری بفرمایید.
بدون دیدگاه