پودر سوخاری

امروزه غذاها نقش مهمی در زندگی دارند و مسئله ی مهم نحوه ی پخت آنها است. ما در اینجا طرز تهیه ماهی و فیله مرغ با پودر سوخاری پانکو را آموزش می دهیم. شما از قبل باید ماهی ها و فیله ها را تهیه نموده و آماده بگذارید و سپس سس مورد نیاز آن را تهیه نموده که شامل 2 عدد تخم مرغ، سس مایونز و سس تارتار، یک چهارم فنجان آرد سوخاری پانکو، نمک و فلفل به میزان لازم و سبزیجات دلخواه مثل جعفری است.

بعد از تهیه سس، در یک سینی آلومینیومی و با یک قلمو فیله و ماهی را به سس آغشته و به آرامی روی آن ها می کشیم و سپس پودر پانکو را روی آن می ریزیم و این عمل را دوباره تکرار می نماییم.  سینی را در فر که از قبل با 220 درجه فارنهایت گرم نموده ایم گذاشته و بین 15 تا 20 دقیقه زمان می گذاریم تا به خوبی پخته شوند. بعد از خروج از فر و از دست دادن حرارت می توانید از این غذای خوشمزه استفاده نمایید.

طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری پانکو

همان طور که در ابتدای مقاله طرز تهیه ماهی و فیله مرغ با پودر سوخاری پانکو را آموزش دادیم در اینجا در باره ی انرژی و کالری موجود در این غذا اطلاعاتی می دهیم.

این غذا در هر 250 گرم آن دارای، 320 کیلوکالری، 39 گرم پروتئین، 9 گرم چربی و 20 گرم کربوهیدرات است که انرژی لازم برای یک روز پر کار را برای شما به ارمغان می آورد.

فیله مرغ با پودر سوخاری پانکو

همیشه در مصرف غذاها حد اعتدال را رعایت نمایید مثلا فیله مرغ با پودر سوخاری پانکو یکی از غذا هایی است که کالری و انرژی زیادی برای شما فراهم می نماید و در گروه غذا های آماده که فست فود هم به آن میگویند قرار دارد و در کنار استفاده از خواص مرغ در صورت زیاده روی از این غذا دچار افزایش وزن می شوید.

مرغ سوخاری با پودر سوخاری پانکو

از غذا هایی که امروزه باب شده مرغ سوخاری با پودر سوخاری پانکو است که از تکه های مرغ تهیه شده و از خواص مرغ می توان به وجود انواع ویتامین های لازم برای بدن و فولات و تیامین و نیاسین اشاره کرد که جایگزینی بسیار عالی برای گوشت قرمز می باشد.

غذا با پودر سوخاری پانکو

از جمله غذا هایی که می توان با پودر سوخاری پانکو پخت می توان به میگو سوخاری، قارچ سوخاری، سیب زمینی سوخاری و مرغ و ماهی سوخاری اشاره کرد که هر کدام دارای خواص و ویتامین هایی برای بدن است و نیاز به انرژی افراد را تامین می نمایند.

میگو سوخاری با پودر پانکو

یکی از غذا های دریایی مورد استفاده، میگو سوخاری با پودر پانکو است که طرفداران زیادی دارد به ویژه کسانی که به شکل غذایشان اهمیت داده و از مصرف غذاهای دریایی که شکلی عجیب و غریب دارند امتناع مینمایند.

این غذا که از میگو تهیه میشود سرشار از انواع ویتامین های مفید از جمله ویتامین د3 که برای استخوان سازی و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار ضروری است.

قارچ سوخاری با پودر پانکو

از پیش غذا های مرسوم در رستوران ها قارچ سوخاری با پودر پانکو است که بسیاری افراد تا قبل از آماده شدن غذایشان آن را سفارش داده و میل می کنند. قارچ که یک گیاه مغذی می باشد، در تنظیم کلسترول بد خون و درمان کم خونی که امروزه مبتلا به بسیاری افراد است کمک کننده می باشد.

همچنین قارچ در استحکام استخوان ها و تنظیم قند خون که بیماران دیابتی از نبود آن رنج می برند موثر می باشد و به علت داشتن آنتی بیوتیک که از آن پنی سیلین هم تولید می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن را در پی دارد.

شاید بسیاری از افراد کلمه ی سلنیوم را نشنیده باشند و نمی دانند که قارچ منبعی از این ماده بوده و تاثیر فوق العاده ای در تقویت استخوان ها و سلامتی عمومی بدن دارد. این ماده بدن را از شر رادیکالهای آزادی که موجب امراض زیادی مثل انواع سرطان می شود، خلاص و رها می کند و سیستم ایمنی بدن را به شدت افزایش می دهد.

ماهی سوخاری با پودر پانکو

به جرات می توان گفت که ماهی سوخاری با پودر پانکو یکی از غذا های دریایی است که در رستوران های دریایی مشتریان بسیاری دارد.

ماهی این موجود بسیار شگفت انگیز خواص فوق العاده ای برای بدن داشته و در حالی که بسیاری از مردم از خوردن آن امتناع می کنند، می تواند زندگی آن ها را نجات دهد.

برای این مدعا دلایل بسیاری داریم چراکه ماهیان به علت داشتن املاح معدنی فراوانی از بروز سکته های قلبی و مغزی جلوگیری و حداقل بسیار کاهش می دهد. توجه نمایید که شایع ترین عارضه ی مرگ افراد در دوران مدرنیته کنونی سکته های قلبی و مغزی بوده که در دسترس ترین و راحت ترین راه مقابله ی با آن همین آبزیان هستند.

همچنین آبزیان با وجود داشتن امگا 6 و امگا3 که از اسیدهای چرب ضروری بدن هستند موجب رشد و نمو در کودکان و نوجوانانمان می شود و در دوران شیردهی و بارداری مادران تاثیرات فراوانی دارد.

البته در این جا ذکر این نکته الزامی است که آبزیان با داشتن جیوه خطراتی را برای مغز دارند پس در مصرف آن جانب احتیاط را رعایت نموده تا از خواص فوق العاده ی آن استفاده ی شایسته ای را ببرید.

در دنیای صنعتی امروز مردم زیادی مبتلا به افسردگی بوده و از داروهای زیادی برای درمان آن استفاده می کنند اما شاید از این موضوع بی خبرند که ماهیان و آبزیان به خاطر اسید های چربشان هم خاصیت ضد افسردگی داشته و هم اثر داروهای مصرفی این افراد را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

پیاز سوخاری با پودر پانکو

یکی دیگر از پیش غذا های مورد استفاده مردم در رستوران و خانه هایشان پیاز سوخاری با پودر سوخاری پانکو است که طرفداران خاص خود را دارد. این پیش غذا مزه ی بسیار خوش طمع را دارد و به طرفداران فست فود ها پیشنهاد می دهیم. پانکو در ژاپنی به معنای تکه های نان است و پودر پانکو اختراع آشپزان این کشور می باشد و بسیاری از کشور ها به آن شاهکار آشپزی آسیایی داده اند.

مجموعه ی ما با تولید این محصولات قدمی برداشته تا مردم شریف ایران بتوانند غذاهایی خوشمزه و باب میل شان بپزند و لذت و انرژی کافی را برای کار و کوشش به دست آورند.

این محصول با بهترین مواد اولیه و دستگاه های به روز تهیه و تولید می شود و در افزایش کیفیت محصولات روز به روز تلاش و کوشش فراوانی می شود تا آنچه به دست شما مصرف کننده ی عزیز می رسد، تحسین شما را در بر دارد.

شما عزیزان می توانید برای مشاوره ی خرید و اطلاع از تنوع محصولات با شماره ی موجود در سایت تماس حاصل نموده و یا با پر نمودن فرم موجود در سایت از تماس کارشناسان امر بهره مند شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *