پودر سوخاری

پانکو یک پودر سوخاری ژاپنی است که در سراسر دنیا محبوبیت دارد. با استفاده از این پودر سوخاری یکی از ترد ترین سوخاری ها را می توان درست کرد. در این مطلب به طرز استفاده تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی می پردازیم. پانکو به دلیل طرز تهیه ی ویژه ای که دارد بهترین مکمل برای پخت یک سوخاری بی نظیر است. در این مطلب با طرز تهیه و نحوه ی استفاده از آرد سوخاری آشنا خواهید شد.

طرز استفاده از پودر سوخاری پانکو

از پودر سوخاری در تهیه ی مرغ سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری، قارچ سوخاری و پیاز سوخاری استفاده می شود. معنای کلمه ی پانکو در زبان ژاپنی تکه های نان است. همانطور که از این کلمه پیدا است پودر سوخاری پانکو از تکه های نان ساخته می شود. برای ساخت این پودر سوخاری نان را درون فر می پزند و بدون هیچ گونه سوختگی آن را تبدیل به تکه های کوچکتر کرده و با اضافه کردن ادویه های مخصوص آن را آماده می کنند.

برای استفاده از پودر سوخاری پانکو در آشپزی باید از طرز تهیه ی مخصوص به آن کمک بگیرید. ابتدا مرغ یا خوراکی که می خواهید آن را سوخاری کنید را آماده کرده و آن را مزه دار کنید  سپس در تخم مرغ هم زده غلتانده و درون پودر سوخاری قرار دهید. باید توجه کنید تمام سطح مرغ به پودر سوخاری آغشته شده باشد این کار باعث می شود به راحتی داخل روغن سرخ شده و سطح آن ترد و خوشمزه تر شود. در پایان روغن اضافه ی آن را با یک دستمال بگیرید و از سوخاری بی نظیر خود لذت ببرید.

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی

برای تهیه پودر سوخاری پانکو ابتدا نان تست را خشک کرده سپس در فر با حرارت غیر مستقیم بپزید بعد از اتمام این مرحله آن را در بلندر به قطعات نسبتا درشت تقسیم کنید و با اضافه کردن پودر پاپریکا آن را به رنگ نارنجی در آورید. این طرز تهیه نزدیک ترین حالت به پودر سوخاری پانکو را ایجاد می کند. با این دستور می توانید سوخاری هایی با کیفیت بالا با روشی آسان و کم هزینه داشته باشید.

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو قرمز

تهیه ی پودر سوخاری تفاوت عمده ای با آرد سوخاری دارد با این وجود که مواد اولیه هر دو یکسان است اما نتیجه نهایی استفاده از این دو مدل با یکدیگر تفاوت های اساسی دارد. پودر سوخاری حالت بسیار ترد و کریسپی به مواد غذای شما می دهد.

در طرز تهیه ی پودر سوخاری پانکو قرمز باید به فلفلی کردن آن توجه داشت برای قرمز کردن رنگ این محصول از پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کنید. این پودر سوخاری برای ماهی و میگو بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. و می تواند بوی این غذا را با استفاده از فلفل و ادویه ی درون آن کمتر کند.

تهیه پودر سوخاری پانکو

پودر سوخاری پانکو در انواع مختلفی تولید می شود که برای مصارف خوراکی پر کاربرد است. استفاده از این پودر برای تهیه ی غذا مخصوصا برای کودکان که علاقه ای به غذا های بخارپز و  آب پز ندارند یک راه مناسب برای باز شدن اشتهای آنان است. شما می توانید به راحتی برای خود در منزل این پودر سوخاری را تهیه کنید و با استفاده از آن سوخاری های خوشمزه برای افراد خانواده ی خود تهیه نمایید. پودر سوخاری را می توانید از اضافه ی نان های تست باقی مانده در آشپزخانه تهیه کنید و با افزودن اندکی ادویه طعم منحصر به فردی در آن ایجاد نمایید.

مواد تشکیل دهنده پودر سوخاری پانکو

همانطور که در این مطلب اشاره شد مواد تشکیل دهنده ی پودر سوخاری پانکو نان تست یا نان حجیم شده است. تفاوت پودر سوخاری با آرد سوخاری در این موضوع است که در آرد سوخاری همانطور که از اسم آن پیدا است از آرد کندم استفاده می شود.

این محصول مانند یک پوشش یک دست روی مواد غذایی را پوشانده و باعث سوخاری شدن غذا می شود. در استفاده از آرد سوخاری می توان از ادویه های گوناگون یا سبزیجات معطر استفاده نمود. فرآیند سرخ کردن مواد با آرد سوخاری ممکن است طولانی تر از پودر سوخاری باشد و طعم و عطر نهایی غذا نیز به طور متفاوتی خواهد بود.

مواد پودر سوخاری پانکو

در تهیه ی مواد پودر های سوخاری به خصوص پودر سوخاری پانکو از طرز تهیه ی ژاپنی آن استفاده شده است. شرکت تولید کننده ی این پودر سوخاری تاکید ویژه ای بر طلایی بودن پودر سوخاری همچنین ترد بودن آن بعد از سرخ شدن در روغن دارد.

پودر پانکو بدون حتی یک تکه سوختگی است و سوخاری یک دست، برشته و فوق العاده ای را به شما تحویل می دهد. شاید شما هم بتوانید در منزل مشابه این پودر را تهیه کنید اما لازم است بدانید این پودر در ژاپن با فرمولاسیون خاصی تولید می شود که قدمت بالایی دارد و همین امر باعث تفاوت در این پودر سوخاری با مدلی که شما در منزل تهیه می کنید است.

نحوه استفاده از پودر سوخاری پانکو

برای استفاده از این پودر سوخاری خوش طعم بهتر است ابتدا گوشت مرغ یا هر گوشتی که استفاده می کنید مانند ماهی یا میگو را در آب جوش با پودر پیاز بپزید تا خامی آن از بین رفته و مزه ی بهتری در سوخاری شدن به خود بگیرد. این کار باعث می شود بعد از اتمام فرآیند پخت گوشت شما کاملا پخته باشد و درون آن خام نماند.

تفاوت پودر پانکو و پودر سوخاری

پودر سوخاری های زیادی در بازار وجود دارد که هر کدام می توانند سوخاری خوش طعمی به شما بدهند اما دلیل شهرت و محبوبت پودر سوخاری پانکو مواد اولیه ی مرغوب و خاصی است که در ساخت آن استفاده شده است.

در این مطلب شما را با یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین انواع پودر سوخاری در دنیا آشنا نموده ایم. برای تهیه ی این پودر سوخاری می توانید از طریق سایت اقدام کنید و به صورت آنلاین این محصول دوست داشتنی را تهیه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مجموعه ارتباط گرفته و از مشاوره ی رایگان برای خرید این محصول بهره ببرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *