آرد سوخاری

از چاشنیهای پر طرفدار که امروزه در صنعت آشپزی بسیار کاربرد دارد پودر سوخاری می باشد پودر سوخاری شنیسل که به صورت طعم دار و ساده وجود دارد برای خوش طعم و لذیذ شدن در طبخ غذا بسیار استفاده می شود. بیشتر پودر سوخاری را در رستورانها و فست فودها استفاده می کنند البته در منزل نیز کاربرد زیادی دارد پودر سوخاری طعم دار جدا از اینکه طعم غذا را عالی می کند باعث می شود بوی ضخم آن نیز از بین برود.

پودر سوخاری شنیسل

پودر سوخاری از طعم دهنده های لذیذ برای غذا می باشد همانطور که اشاره کردیم در انواع طعمها موجود است، پودر سوخاری بیشتر برای غذاهای آماده و شنیسل استفاده می شود.

شنیسل از غذاهای محبوب و پرطرفدار در ایران می باشد که بیشتر برای مهمانیها، دورهمی دوستانه و در جمع خانواده تهیه می شود و در کشورهای دیگر مانند برزیل، دانمارک، ایتالیا و غیره طرفدار زیادی دارد.

یکی از ویژگیهای پودر سوخاری شنیسل درشت بودن دانه های آن است و در آن از طعم دهنده هایی مثل سیر، پیاز، فلفل و غیره استفاده شده است و گاهی آویشن نیز به آن اضافه می کنند دیگر از ویژگیهای این نوع پودر می توان گفت مواد معدنی و مغذی برای بدن را تامین می کند.

پودرهای سوخاری در رنگهای متنوعی مانند زرد، قرمز، نارنجی، سفید و غیره تولید می شوند که در سفره آرایی کمک زیادی به بانوان در خانه می کند و همچنین ودر رستورانها نیز در جهت سفره آرایی زیبا کاربرد زیادی دارد و برای کودکانی که به طور سخت و به بهانه ای باید غذا بخورند رنگهای متنوع این پودرها باعث جذب کودکان به این خوراکیها و خوردن آنها می شود.

استفاده از پودر سوخاری در تهیه غذا مخصوصا برای کودکان اشتها به غذا را بیشتر می کند و به علت این که شکل متفاوتی به غذا می دهد کودکان بیشتر رقبت به خوردن غذایشان پیدا می کنند.

پودر سوخاری طعم دار

امروزه با عوض شدن سبک زنگی افراد زیادی بیشتر به غذاهای آماده علاقه مند هستند مخصوصا غذاهایی که پودر سوخاری طعم دار در تولید آن استفاده شده باشد پس لازم است که انواع پودر سوخاری را بشناسیم.

پودر سوخاری برای آماده نمودن فلافل، شنیسل، کباب، ناگت و غیره مصرف می شود که در طعمهای متفاوت مانند پودر سوخاری تند یا همان اسپاگیتی، پودر سوخاری با طعم سبزیجات و با طعم سیر، پیاز، فلفل و غیره تولید می شود که در کیفیت غذا بسیار تاثیر دارد اما در زمان انتخاب طعمها می شود گفت به سلیقه افراد و طبعشان بر می گردد که کدام نوع با مزاجشان سازگار است به طور مثال پودر سوخاری فلفلی یا سیر و پیاز برای کودکان مناسب نیست چرا که از مزه آن استقبال نمی شود.

انواع متفاوت پودر سوخاری ایجاب می کند که برای هر غذایی از پودر مخصوص و مناسب با آن غذا استفاده کنیم اینکه بعضی افراد فقط لز نوع ساده در همه غذاها استفاده می کنند اشتباه است چون طعم یکسانی به همه غذاها می دهد.

برای تهیه پودر سوخاری از ادویه های مخصوص استفاده می کنند که خود ادویه جدا از ارزش غذایی که دارد از خواص بی شماری برای درمان نیز برخوردار می باشد و استفاده از آن در تهیه پودر سوخاری باعث می شود بوی نامطبوع غذاهای دریایی مثل ماهی، میگو و غیره از بین برود و طعم لذیذ به آن بدهد.

تولید پودر سوخاری برای صادرات نیز سود آوری خوبی برای تاجران این محصول داشته که آن را با کیفیت عالی در بسته بندیهای مرغوب و استاندار توانسته نظر مشتریان خارجی را به این محصول جلب نماید.

اگر امکان خرید از فروشگاه را نداشتید چون پودر سوخاری دستور تهیه آسانی دارد می توانید آن را در منزل خودتان آماده کنید مزیت پودر خانگی در این است که فرد می تواند با ذائقه خود از ادویه ها در ترکیب آن اسنفاده کنید و هر موادی دیگری هم که مناسب است را اضافه یا کم کنید.

پودر سوخاری گرانول

به پودرهای سوخاری که از دانه های درشت در آن استفاده شده است اصطلاحا گرانول می گویند از پودر سوخاری برای کاور کشیدن و غلتاندن ماهی، مرغ، میگو و غیره استفاده می شود و سپس آن را در روغن سرخ می کنند و در طعمهای مختلف که بیشتر طعم فلفلی و سبزیجات استفاده می شود.

رنگهای پودر سوخاری نیز فروش خوبی دارد و چون از مواد کاربردی در آشپزخانه ها است به فراوانی یافت می شود.

اغلب مردم تصور می کنند پودر سوخاری همان آرد سوخاری است باید گفت در مواد تشکیل دهنده آن فرقی ندارد بلکه آرد سوخاری دانه های آن نسبت به پودر سوخاری ریزتر و نرم تر است و پودر سوخاری درشت می باشد.

قیمت پودر سوخاری در فروشگاه های مواد غذایی بر اساس کیفیت مواد، برند آن و موارد دیگر متفاوت است.

استفاده از پودر سوخاری گرانول برای کودکان بد غذا بسیار مناسب است چون جلوه خاص به غذا می دهد در ضمن کسانی که افزایش وزن دارند و می خواهند رژیم بگیرند، از پودر سوخاری در تهیه غذایشان استفاده نکنند چرا که اشتها را بیشتر می کند که نه تنها لاغر نمی شوند به افزایش وزن نیز مبتلا می گردند و این باعث تولید مریضیهای زیادی می شود.

آرد سوخاری نی نی سایت

آرد سوخاری بیشترین کاربرد آن برای سرخ کردن مرغ، ماهی، و غیره استفاده می شود که طرز تهیه آن فرمول خاصی ندارد، آرد سوخاری از پر مصرف ترین و خوشمزه ترین طعم دهنده به غذا می باشد که می توان بهترین آرد سوخاری را از نی نی سایت تهیه کنید.

آرد سوخاری که همان نانهای حجیم شده است را حرارت می دهند تا رطوبت آن گرفته شود و خشک شوند پس آرد سوخاری و نان سوخاری هر دو از یک خانواده هستند.

نانها بعد از خشک شدن به رنگ قهوه ای و برشته در می آیند که برای نگهداری آن باید از جای خشک و خنک استفاده شود چرا که از شرایط رشد قارچ در مواد غذایی رطوبت آن است که هر چه میزان آن کمتر باشد رشد قارچ و باکتری هم کمتر اتفاق می افتد.

آرد سوخاری نیز فواید زیادی دارد و لی باید در مصرف غذاهای حاصل از  آن نیز حد اعتدال را رعایت کنیم تا منجر به پرخوری و مریضی نشود.

آرد سوخاری خانگی نی نی سایت

با توجه به تمامی مزایا و خواصی که از آرد سوخاری خانگی گفته شد شما می توانید بهترین نوع آرد سوخاری خانگی را از نی نی سایت یا سایت ما تهیه کنید.

آرد سوخاری با توجه به روش تهیه آن خیلی راحت می توان آن را در منزل آماده نمود و از مزایای آرد سوخاری خانگی بهره مند شد.

آرد سوخاری از نان خشک یا نانهای سوخاری آماده می شوند یا اگر در منزل تهیه می کنید می توانید از نانهایی که بیات شده  یا نانهای حجیم شده که چند روزی از مصرف آن گذشته باشد می توانید پس از خشک کردن آسیاب کنید و با هر طعمی که دوست دارید طعم دار نمایید اگر می خواهید برای سرخ کردن گوشت از این آرد استفاده کنید می توانید نانها را در هاون بکوبید تا آرد درشت تری و به اندازه دلخواهتان بدست آورید.

در سایت ما انواعی متنوع و طعم دار از پودر سوخاری و آرد سوخاری باکیفیت وجود دارد که شما مشتریان عزیز می توانید با خیال راحت سفارش دهید و با مشاوران ما تماس حاصل نمایید که شما را بیشتر راهنمایی کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *